Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland
Credits: Daniel Overbeck
Frederiksborg Slot / VisitNordsjælland
Credits: Tine Uffelmann
VisitNordsjælland
Credits: Thomas Rahbek - SLKE
Frederiksborg Slotshave / VisitNordsjælland

Det bedste sted i hverdagen

I Hillerød bor du både i byen og helt tæt på naturen. Som Sjællands tredjestørste by har Hillerød alt, hvad du har brug for i en velsammenhængende hverdag og ligger samtidig kun 39 kilometer fra København.

Hillerød er en by i rivende udvikling og oplever i disse år en markant stigning i boligbyggeri og erhvervsbyggeri. Nye boliger skyder op overalt, og centrale dele af Hillerød er under udvikling og udvidelse for at sikre et tidssvarende og moderne sted at bo og leve. Blandt andet er Hillerød Station og byens torv under fornyelse, og Nyt Hospital Nordsjælland bliver en af landsdelens største arbejdspladser.

For børnefamilierne er Hillerød en populær by at flytte til, hvilket skaber gode muligheder for sociale fællesskaber og et stærkt fokus på at optimere byens tilbud til familier med børn. Samtidig er der også mange voksne singler og par uden børn i byen, hvilket giver grundlag for et stort kulturudbud, og den afbalancerede befolkningssammensætning er med til at sikre en levende by for alle livsfaser.

Hillerød har et bredt udvalg af uddannelses­institutioner og et blomstrende erhvervsliv

Natur, kultur og fritid

Hillerød er omgivet af smukke naturområder. Her bor du tæt på to af Danmarks største søer Esrum Sø og Arresø, den smukke Gribskov og Store Dyrehave centralt i Hillerød. Fra Frederiksbro er du desuden i gåafstand fra Bøllemosen og Tirsdagsskoven.

Det majestætiske Frederiksborg Slot er med slotssøen, barokhaverne og Nationalhistorisk Museum landets niendestørste turistattraktion, og på Hillerød Museum kan du opleve byens mangeårige historie.

Den nye arena Royal Stage, der er et messe- og konferencecenter på 8.800 m2, bliver et trækplaster for hele Nordsjælland med musik, teater, konferencer, udstillinger og erhvervsarrangementer. I Støberihallen finder du ligeledes kulturelle arrangementer inden for teater, musik, dans, litteratur, billedkunst, film og foredrag. Derudover lægger Hillerød rum til lokale festivaler som Østfestival og Hillerød Slotsø Festival.

Hillerød har desuden svømmehal, bibliotek, biografer, fitnesscentre og et aktivt foreningsliv, hvor der er mulighed for at dyrke en lang række sportsgrene.

Credits: Hillerød Kommune
VisitNordSjælland
Tine Uffelmann
VisitNordsjælland

Shopping og spisesteder

I Hillerød findes der alle typer butikker, en familie har brug for i hverdagen – og skal det være helt specielt, ligger København kun en smuttur på 39 kilometer væk.

I gågaden findes der mange spændende modebutikker, specialbutikker samt hyggelige restaurationer og caféer og ikke mindst indkøbscentret ”Slotsarkaderne.

Byen rummer også en lang række restauranter, cafeer, burgerbarer og pizzeriaer, hvor du finder et lækkert måltid til enhver lejlighed.

Erhvervsliv

Hillerød har et stærkt erhvervsliv med mange jobmuligheder inden for blandt andet farmaceutika, videnskab, produktion og uddannelse. Erhvervslivets sværvægtere i Hillerød er Novo Nordisk, FOSS og Biogen. Andre store arbejdspladser er ATP og Hillerød Hospital, som med mere end 4.000 ansatte er Nordsjællands største arbejdsplads.

I Hillerød bor du kun 39 km fra København. Det er 35 minutter med tog

Infrastruktur

I Hillerød bor du centralt i Nordsjælland med adgang til landsdelens øvrige større byer eller naturområder via blandt andet Hillerødmotorvejen og Isterødvejen.

Fra Hillerød Station, der er en af Danmarks største pendlerstationer og et trafikalt knudepunkt for Nordsjælland, er der 35 minutters transporttid i tog til København. Herfra er det nemt at komme rundt på Sjælland – fx på endagstur til strandene ved Gilleleje eller Tisvilde.

Hillerød Station er under udvidelse og bliver blandt andet forbundet med den nye Favrholm Station nær Nyt Hospital Nordsjælland.

Uddannelses­muligheder

Hillerød har et væld af uddannelsesmuligheder for børn og unge. Til de små har Hillerød hele syv folkeskoler og fem privatskoler. Frederiksbro hører til Hillerød Vest Skolens afdeling Ålholm.

De unge i Hillerød har mulighed for at læse videre på Frederiksborg Gymnasium & Hf, Hillerød Tekniske Gymnasium, Hillerød Handelsgymnasium, HF & VUC Nordsjælland, Erhvervsskolen Nordsjælland, Københavns Professionshøjskole Campus Nordsjælland, Cphbusiness Nordsjælland, Farmakonomskolen samt Nordsjællands Kosmetologskole.

Er du interesseret i en bolig på Frederiksbro?

Her kan du skrive dig op, hvis du er interesseret i en bolig på Frederiksbro. Så kontakter vi dig, hvis der er en ledig bolig, som passer til dine ønsker. Er der ikke det, kan du vælge at stå på ventelisten og blive kontaktet, så snart vi kan tilbyde dig en.
Jeg er interesseret i at høre mere om:


Du er til enhver tid velkommen til at kontakte home Hillerød for mere information. Hold dig også opdateret på vores boligvælger eller skriv dig op til vores nyhedsbrev.Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.